Nursing


Wednesday, 3 August 2011

puasa

assalamualaikum and hai.

first thing first, my emak read my blog, so, hai mak! i want Nasi Halaman Dhuha once i arrive at home soon. oh, wait, that's NEXT WEEK!

second thing, err second???
whatever it is. don't care, don't bother.

3 days of puasa. Alhamdulillah. Things went well. 4 days of terawih, Alhamdulillah, 8, 8, 20, 20. Hopefully can do 20 until the end of Ramadhan.


Few weeks back, asyik kena tanya "Knp km ga mau ngomong?", which on my defend, suka hati aku lah nak cakap ke tak. Ade ke suruh cakap time orang taknak cakap, apekah? BTW, aku memang ada masalah nak cakap, terutama dengan orang yang aku jarang jumpa, dan aku ni lambat panas sket, so korang nak cakap ngan aku, korang la jadi pemicu percakapan, kalau tunggu aku ni, memang lambat sket la nak start. Bukan la sombong ke ape, tapi aku malas nak bukak mulut kalau takde mende nak cakap. Lagipun, aku ni jenis bercerita sakan dengan orang yang aku selesa nak bercerita je dan orang yang aku ada cerita untuk bercerita. 

SO, DEAL WITH IT!



And, is it wrong to stay silent whenever i want?


p/s: 7 days to go.


-adios-


No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...