Nursing


Thursday, 25 August 2011

moist chocolate cake!

hai lagi.

hari tu birthday Angah a.k.a Arman Faris a.k.a Poreh. Poreh ialah seorang anak sedara. Die bertukar 5 tahun pada. err. lupa. 15 august kot(baru tanya kakjah).

jadi, birthday faris hari tu abang aku bernama Pok Keng telah membelikan sebiji kek kerana pada ketika itu mama dan papa poreh berada di luar kawasan kerana viva. oh ye, kakak saya telah selamat berjaya mendapat PHd. Tahniah Dr. kak Dilah. sambung cerita balik. cake itu telah dimakan dengan jayanya tapi tak habis pon. selepas mama dan papa poreh pulang dari luar kawasan, kami bercadang untuk menyambut birthday poreh sekali lagi kerana pada sambutan kali pertama, poreh tidak mendapat hadiah, hanya sambutan sahaja diberikan sebab kesian beliau countdown birthday tapi tak sambut.

jadi, untuk menyambut birthday kali yang kedua, aku bercadang membake kan sendiri cake. saja je macam best tgk kek coklat.wakaka. jadi aku pon bake la. bake with love. pergh. kek coklat rasa love.

inilah antara gambar-gambar hasilnya.


ni after bake 


after deco. fine, my deco sucks. but who care??? haha 

side deco. cewwah 

 ni time potong

inilah angah a.k.a Poreh



lepas bake cake chocolate tu, aku saje je bake cake biasa.. this time aku buat cupcake kecik2 macam aku slalu buat... cake vanilla biasa je. simple dan boleh ngap anytime sebab kecik. hehe.




sedap woo. okay tu je nak eksyen. aku tak amek tempahan pon sbb aku bukannya rajin sangat. haha. if nak rasa, jemputlah datang rumah raya ni. first raya open house. mai2.





-adios




1 comment:

  1. cun la deco tu! simple n mmg nmpak sedap.
    cupcake tu jgn berabih ok.simpan sket ke ilyaas.:P

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...