Nursing


Saturday, 27 August 2011

something is coming!

hai! early morning ledi-yes and jentel-meng!



see this picture??? wakaka. dah berzaman aku amek gambar ni. actually saje tgh2 boring pastu snap gambar. past rasa nak upload plak. maksud gambar di atas adalah, beberapa hari lagi nak raya! ho yeah!

oleh sebab itu, aku dan emakku dan adikku dan kakakku telah membuat kuih raya which is baru 40% siap sepenuhnya. ada few kuih yang still belum buat sebab banyak reason. kwang kwang kwang.

so hari khamis hari tu, kami telah menyiapkan 2 jenis kuih yakni Kuih Bunga Cina dan juga Kuih Cornflake Madu. Ini adalah antara 4 jenis kuih yang dari dulu tiap2 tahun wajib buat. saja je nak bagitau. 


Bahan wajib ada dalam setiap kuih. Planta! sedap gila.


ni after memicit-micit adunan.hihi.


Oven 1


 Oven 2


 Kuih Cornflake Madu yang dah siap. ni dah kali kedua bake sebab yang first dah selamat dihabislicinkan oleh adik aku.


 Hasil. Bukan untuk dijual.


 Kuih Bunga Cina after bake!


itu sahaja. seterusnya, pada petang Khamis, kami juga telah berbuka puasa bersama student dari Asrama Anak-anak yatim Darul Falah. kenyang gilos. berikut adalah gambar yang takde kaitan pon sebenarnya. budak 2 orang ni. champion Buas of the Day. pergh.



 Farzana. Nama glemer : Parjane.
Bakat : Nakal dan Buas.


 Hana. Nama glemer : Banana.
Bakat : Buas dan Ratu Air Mata.



The Nanny. Nama glemer : Super Comelest Nanny.
Bakat : menghukum kanak-kanak buas.


Okay nak tido dah. Bai bai.




-adios-


No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...