Nursing


Wednesday, 3 August 2011

diskriminasi

Assalamualaikum and hai.

khairul fahmi dan elia dah putus tunang. Ally Iskandar pon desas desus dah putus tunang. Komen aku? Lantak korang, jodoh tu kat tangan Allah, kita je kena rajin cari petunjuk.


bila khairul fahmi putus tunang, benda menarik yang nak dibaca adalah komen-komen orang-orang di laman blog yang mengeluarkan isu ni. Antara isu yang menarik perhatian aku?

DISKRIMINASI NEGERI.

Aku tak menyebelahi sesiapa. In fact, aku sendiri mendiskriminasikan certain negeri and in return, aku sendiri didiskriminasi kerana NEGERI, dalam banyak hal, termasuk personal life aku.

Berbalik kepada hal diskriminasi, bukanlah aku suka mendiskriminasi, tapi aku hanya melihat pada majoriti. Itu sahaja. Majoriti apa? Tepuk Kepala Tanya Otak.

Tapi pada dasarnya manusia itu tetap manusia. Ada yang begitu, ada yang begini. Jadi kesimpulannya? Ntah, pikir sendiri. Malas nak huraikan.


Bai nak masak sahur.

p/s : i think i saw Malaysia Airlines b738 ready to land few days back. But not really sure about that since the last time i ride from KUL-SUB, they still used b734.

-adios-


No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...