Nursing


Tuesday, 19 July 2011

life is funny

aku tak pi tempat bakti sosial tu hari ni... bangun pagi with sakit perut yang teramat gara sesungut. terus sms ketua cakap sorry takleh pi. ko gila sakit2 perut tu nak pi naek moto satu jam lagi... mmg pengsan la aku atas moto tu. so hari ni aku lepak rumah dan berehat. penat weh since balik dari msia aku takde masa untuk betul2 rest. hari ni satu hari aku tido je. mengganti rest satu minggu yang macam haram... dan untuk 3 minggu ke depan hidup aku macam ni... takpe, pastu leh balik msia dah. hihi...

hidup ni kelakar. aku pon taktau apsal. just that aku merenung hidup aku selama ni pastu aku rasa kelakar. saiko much. stranger paling dekat dengan aku somehow dah jadi stranger paling jauh. ohye, tetibe ade seekor cicak melintas depan meja study aku. first cicak aku ever lihat di rumah ini selepas pindah. yelah, rumah lama is zoo haiwan. macam-macam ada. wahaha. oh lupa, saya dah pindah rumah baru. tu yang penat berganda. seriously. alhamdulillah settle semua. rumah baru ni aku dok sorang2. tapi dekat gila ngan rumah kawan2. so okay la. takde la sunyi sangat. nanti bila2 aku amek gambar rumah dan bagi korang tengok. huahuahua.

papehal dua budak beradik ni lagi kelakar. haha. Amzar and Hana.


ni tengah tengok Babytv kat astro... ternganga-nganga. haha. 



ni tengah tido... ni real punye tido... ngantuk sangat kot. haha






p/s : i miss my old life, VERY MUCH!




-adios-

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...