Nursing


Thursday, 2 June 2011

Credit card guy.



Aku pakai macam ni hari ni,keluar pegi mall untuk ronggeng setelah exam...lalu ketika berjalan2,ada mamat saiko mana ntah offer credit card bla bla bla...rubbisssshhh...

Aku jalan buat bodoh...mamat saiko ni still berjalan di sebelah talking rubbish blablabla...melihat aku diam sahaja sambil berjalan, lantas beliau mengeluarkan pertanyaan...

Mamat saiko : mbak,asli mana?(Cik asal mana ye?)

Aku : diam sambil berjalan.

Mamat saiko : ooh, dari INDIA taaaa?(Dari India ke?)

Aku : terberhenti jalan lalu pandang mamat saiko dgn muka pelik dahi berkerut membuat muka wtf sambil menghulurkan tapak tangan gaya talk to the hand.

Lalu Mamat saiko pon blah...


Macam siot eh...haha...mentang2 aku makin hitam, terus kau tanya asal india ke...macam haraaaaaammmmm..haha...dah la aku tgh hangin pasal time nak kuar, tunggu teksi lamaaaaa gila..dekat sejam aku tunggu depan rumah.terus termaki hamun sat...pastu punye la aku pakai tudung soft purple supaya tak nampak gelap sangat(ye, sedar diri ini semakin gelap), sekali mamat kredit kad saiko ni selamba badak je cakap aku dari india...hitam sangat eh aku?how dare u, how dare u?????naseb baek la aku pasrah je...takpatakpa,ade ubi ada batas ade hari karma terbalas.haha...


Okay bai.


-adios-

Sent from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

  1. hahahahahahahaha. bangla bangla. ahhahahahahahahahahahah.

    ReplyDelete
  2. aku bangla mu negro.sbb mu lagi hitam dari aku.haha

    ReplyDelete
  3. aku putih doh lening. sungguh.

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...