Nursing


Sunday, 29 May 2011

New Magic Ink Pen(s) !







Is loving my new magic ink pen...haha...macam best je warna warni pastu leh jadi teletubbies hooyeaaahhh!!!


Okay sekarang crite annoying...aku pantang betul la kalau budak2 zaman skolah dulu, tiba2 buzz balik kat fb, pastu bukan nak tanya khabar ke ape...ade ke suroh orang pi like gambar die ngan boipreng die semata2 untuk menang pertandingan hape ntah yg pasti ramai orang yg dah kawen/tunang je masuk...mcm annnoying gila...ingatkan ko ingat la aku,tanya khabar ke,makbapak sihat ke,study fail ke tak ke...sekali2 bagi salam,terus bagi cara2 nak undi die.haha.aku hanya mampu pasrah..deiii,tak perlukot menagih undi sebegitu rupa.sumpah aku pasrah.okay bai.


-adios-


Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...