Nursing


Sunday, 22 May 2011

Charles & Keith Bazaar





I bought this charles&keith gladiator heels last month!its not that I'm a big fan of charles&keith,just aaa.......kebetulan?no,no,its more like takdir @ suratan to buy this...huh?


Nevermind,actually,my housemate dr.ahlam is a big fan of this brand.so hari tu c&k ade buat this crazy sale called "c&k bazaar"...kakahlam beriya ajak,mula2 ak cm malas la pi since I AM NOT A KAKI SHOPPING,tp mengenangkan time tu die dah balik for good,maka aku gagahkan kakiku melangkah ke Grand City Mall(mall baru ni.hihi.)....masuk2,mak aih,ramai nak mampos okay orang beratur...tapi beratur duduk la...so ak mcm aaaaarrrggghhh this is not happening!I'm not going to queue this long...then,terjumpe la budak msia 2 orang batch aku tgh duduk beratur..tanya punye tanya,die ckp takde la lama sgt,every 5 minutes gerak pindah seat..so kakahlam pujuk2,baiklah,kami beratur..

after beratur for one hour and half(yessss,I never queue to buy something for this long),masuk la ke dalam ruangan bazar tu..dpt plastik merah gedabak satu sorang..oh before beratur,bag smua kena letak kat tmpt titip bag,so leh wat masuk wallet and phone je..time beratur tu ak dah menyumpah,kalau kakahlam tak beli atleast 2 kasut,I'm sooooo gonna kill her...dan pada masa yang sama,alang2 aku dah beratur sejam lebih,takkan la aku nk tgk je??ape guna karenah birokrasi kalau mcm tu????(Ok fine takde kaitan).so aku berniat nak beli satu walaupun pitih kering poket kaaachiinng(bunyi syiling).


Masuk2 tgk aaarrgghhh tak berkenan..ade yang berkenan then saiz habes plak..grrrr...so last2 I decided to pick this one!harga :159000Rp...harga sebenar???hahaha...600000++Rp..hahahahah..sila bersyukur skarang sbb dpt heels best murah..
Since aku bukan la jenis pakai heels sangat..bukan sbb aku tinggi,tp sbb aku menerima lumrah alam,habes aku pendek nak buat camne kan...,okay sambung ayat since blablabla,ak ingat ni nak pakai time..erm...occasion..like....raya???hahahaha...okay fine la.kalau rajin aku pakai T__T..oh and to be honest,I never buy heels setinggi ni.ye, tidak pernah ye tuan2puan2..my emak will be saying like "tingginyaaaa,tahan ke kaki tu,pastu hujung tajam,satgi jd cm..."..and my abangkim once said "huh,kalau mu pakai habes la tercabut hujung tajam tu sbb tak dpt menampung beban mu" T__________T..fine!!!
And that explain why I never bought that really high heels..haha...


Okay bai.

P/s:my bb leh guna as modem!yeay!jimat duit takpayah beli tenet.hihi.



-adios-




Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. bestnyeee..kak athi pernah minat brand ni.minat je lagi cuma xberkesempatan nak singgah kedai dia pon nak tgk2 skrg ni

    ReplyDelete
  2. kuang kuang kuang. aku pon cakap jugak "kalau pakai heels still takleh tinggi dari aku watpe. hahaha"

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...