Nursing


Saturday, 30 April 2011

Last

Hai.today is Friday.

Hari ni hari last kuliah untuk sem ni.might as well last formal kuliah before balik for good(hidup kena memandang future).lepas ni dah masuk clinic.in 2 years time insyaAllah dah settle smua amin.

Hari ni Prince William kawen dengan Kate.selama ni tengok tak hensem pon mamat ni tapi hari ni bila tengok die pakai uniform merah ngan cap die tuh...mak aih,jatuh hati siot.haha.oh,and sangat suka tengok die naek keta kuda tu...teringat kat central park NY satu ketika dulu.hua3

Hari ni try buat cream bath yang pakai product ape ntah tapi murah,around 20RM++,tp tak best sbb rasa kering je...prefer yang Loreal @ Makarizo @ schwazakorf(mcm mana nak eja menatang ni?) @ wella...kat Make Over Saloon Surabaya,Hair Spa @ cream bath pakai product Loreal @ Makarizo ni murah..around 40RM++ dah bleh dapat from cuci sampai siap dgn blow dry skali.beza jauh dgn harga pakai Wella @ Scwazakorf(tak reti eja) yang dekat Jay Mi Saloon kat Terengganu..Medium hair pon dah 80RM++..and dulu penah jugak survey kat Bukit Indah Jusco kat Johor,Loreal Hair Spa around 70RM++...haha.jauh gila beza harga..jimat duit siot kalau buat kat sini...siap skali ngan urut plak tu.heaven.jom sape nak buat datang sini!aku leh bawak buat hair spa.haha.

Hari ni dah takde pape yang menarik.oh,hari ni panas gila.rumah macam sauna.tapi ni baru hujan.err,dan lebat gila.

Okay bai.


-adios-



Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...