Nursing


Thursday, 21 April 2011

Hari Kartini.

Hari ni Hari Kartini!they asked us to wear something like aaa, their kebaya or batik, but who cares?sape nak pakai baju kebaya pi skolah oyak mai sket?batik tu ramai la kot yang pakai.but I saw ramai jugak yang pakai kebaya with jeans kat mall tadi.

Anyway, tadi pi mall beli barang sket.haha.since tomorrow Indonesia cuti sebab "wafatnya Yesus" ataupun lebih dikenali sebagai "Good Friday",so aku ade 3 hari cuti straight.ho yeaaah...and since aku ade Famous Amos yang hancuq2 selepas biskutnya dimakan(biskut hancur la senang crite), so aku plan nak buat puding marble.actually tadi dah buat dahnow tgh tunggu die sejuk.so nanti bila dah siap and aku ade internet connection,aku uploadkan aku punye Famous Amos Marble Puding...haha...

Okay bai.

-adios-



Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...