Nursing


Sunday, 20 March 2011

normal

i really do have many 'normal' friends. let's see how normal they are....
  • the pen hunter : hari-hari datang skolah, mintak pen.ape ke jenis aku pon taktau...budak ni mintak pen since last sem...pelik aku, dah la pompuan, hape ke perangai la pi skolah tak bawak pen.time exam pon boleh mintak pensil lebih.makcik,lenkali bawak pen pencil smua sendiri la.ade main mintak2 ingat kiteorg tokei pen ke?
  • the tissue hunter : ni hari-hari mintak tissue.dah tau anda tu banyak pakai tissue.pandai2 la beli sendiri.aku ni dah aa kuat berpeluh,budak ni plak hari2 mintak tissue.beli je la satu paket yang isi die kecik2 tu,bawak la pi skolah.macam la susah.bukannya berat pon.aku rasa die ingat bapak aku ade kilang tissue.kot.
  • the university(s) stalker : budak ni selain suka stalk universiti sendiri, beliau juga suka stalk universiti orang.dalam kuliah dia ni akan bawak laptop hari2,sambil bukak laman web u-u lain untuk stalk.pastu nanti die buat announcement kat dalam kuliah, die dah jumpe rahsia2 u lain yang mengutuk dan ingin menjatuhkan u aku.apekah?
  • the seluar senteng-er : minah ni hari-hari pakai suar senteng.tapi die takde la tinggi sangat pon.aku pon aneh awat die pakai suar camtu.
  • the slow singer : haaaa,ni memang pelik betol.ade ke tengah2 lecturer bagi kuliah, tiba2 terdengar suara halus menyanyi2...mula2 cuak la ingat hantu mana, skali2 minah ni dok nyanyi2 sayup2 sambil tulis ape ntah kat atas kertas die.weird, and scary...
  • the fashion victim : minah ni terlalu berfesyen, die ni kecik je and pendek.tapi pakai kasut yang warna jrenggggg + baju besa tp corak pelik + suar jenis skinny...oh, and rambut die time lepas macam singa.haha
  • the sleep sheep : ni semua kuliah pon majority ada..keje beliau hari2 tido dalam kelas.sungguh enak.
  • the question-er : ni suka gila tanya soalan.soalan yang takde kaitan ke, repeated question @ lecture ke, smua dia nak tanya.pening kepala lecturer nak melayan.kadang2 kena marah gak, pasai lecturer dah explain dah before, tapi die tanya konon2 mcm lecturer tu tak explain.
  • the camera addicted : yang ni taktau la nak menunjuk camera baru ke ape ke.pada satu hari, lepas lecturer kuar, minah ni pegi depan cermin kat depan kuliah, kuarkan camera lalu mensnap gambar beliau secara narsisnya di hadapan cermin tersebut.haha.habes satu kuliah boo die.kesian beliau.maybe ade kelainan sket.kot.



ade banyak lagi.tapi lupa...nanti dah ingat,aku update lagi.petang ni ade futsal friendly match with budak2 from fakulti farmasi.babai

-adios-

2 comments:

  1. byk gile ciri2 di atas tu yg aku bole teka sape..hahahaha =p

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...