Nursing


Tuesday, 29 March 2011

Penipu bodoh.

Dah nama penipu, mana ada bijak.kalau bijak pon konfem last2 kantoi die tu bodoh gak.ha ha.mari kita lihat hari ini siapa yang kena!

Dari si penipu, pada jam 2132, 28 Mac 2011 :

"Iki mama tulong tukukne pulsa simpti 20ewu neng nomore mama seng anyar iki nomore 081318835794 sak iki penting,"

Yang bermaksud :

"Ini Mama, tolong masukkan kredit@topup Simpati 20ribu.number mama tgh problem ni, so masuk kat sini je.number mama 081318835794.sekarang, penting!"

Not exactly the same meaning but lebih kurang la.he he.

Pastu aku pon mereply,

"Oi, mamaq g bs ngomong jawa"

Yang bermaksud,

"Oi, mama ak takleh speak jawa la mangkuk!"

Terus si penipu diam.mungkin merasa terlalu bahagia kebodohannya obvious.

Dan ini adalah number si penipu :

087842842535

Sila-sila kanlah kaco kalau sape2 takde kerja.haha

P/s : untuk country code, press +62 di depan.contoh, number si penipu : +628784.....dan seterusnya...

-adios-
Sent from my BlackBerry® smartphone

Saturday, 26 March 2011

Bloody

Bloody stupid crazy ex-maid.may God bless and forgive u for all things u did to us.

U R JUST ANOTHER SKELETON PSYCHO!!!

p/s : that's why I hate your country, idiot!

-adios-
Sent from my BlackBerry® smartphone

Friday, 25 March 2011

Tunang

Tiba-tiba kuliahmate aku bertanya,
"Mbak j sudah bertunang ya?"

Kaget aku, lalu menjawab,
"Belummmm,koq bs blang aku sdah tunangan?"

Lalu dia menjawab,
"Soalne anak2 ini bilang lho"

Aku,
"......"

Dalam hati, perghhh, sape buat gosip pasal aku ni?haha.glemer siot!

-adios-
Sent from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, 23 March 2011

Tissue

Hola, here come the tissue hunter, again!skali lagi jadi, I'm offially a bigboss of tissue producer!


-adios-
Sent from my BlackBerry® smartphone

Tuesday, 22 March 2011

Haha

The tissue hunter just asked me for a piece of tissue.funneeyhhhh
Sent from my BlackBerry® smartphone

Sunday, 20 March 2011

Futsal

Today I scored a goal.the last time I played, I scored twice.and that's a big difference.which means, I am fat now.like panda, elephant, rhino....(How to spell aa?confuse with rhinovirus) and etc.
Then, what to do?
DIET,EXERCISE,STUDY.




But I just ate a piece of Sheraton Moist Chocolate Cake.is it okay?hrm...


-adios-
Sent from my BlackBerry® smartphone

Testing first post

Hai,saya testing ni.
Sent from my BlackBerry® smartphone

normal

i really do have many 'normal' friends. let's see how normal they are....
  • the pen hunter : hari-hari datang skolah, mintak pen.ape ke jenis aku pon taktau...budak ni mintak pen since last sem...pelik aku, dah la pompuan, hape ke perangai la pi skolah tak bawak pen.time exam pon boleh mintak pensil lebih.makcik,lenkali bawak pen pencil smua sendiri la.ade main mintak2 ingat kiteorg tokei pen ke?
  • the tissue hunter : ni hari-hari mintak tissue.dah tau anda tu banyak pakai tissue.pandai2 la beli sendiri.aku ni dah aa kuat berpeluh,budak ni plak hari2 mintak tissue.beli je la satu paket yang isi die kecik2 tu,bawak la pi skolah.macam la susah.bukannya berat pon.aku rasa die ingat bapak aku ade kilang tissue.kot.
  • the university(s) stalker : budak ni selain suka stalk universiti sendiri, beliau juga suka stalk universiti orang.dalam kuliah dia ni akan bawak laptop hari2,sambil bukak laman web u-u lain untuk stalk.pastu nanti die buat announcement kat dalam kuliah, die dah jumpe rahsia2 u lain yang mengutuk dan ingin menjatuhkan u aku.apekah?
  • the seluar senteng-er : minah ni hari-hari pakai suar senteng.tapi die takde la tinggi sangat pon.aku pon aneh awat die pakai suar camtu.
  • the slow singer : haaaa,ni memang pelik betol.ade ke tengah2 lecturer bagi kuliah, tiba2 terdengar suara halus menyanyi2...mula2 cuak la ingat hantu mana, skali2 minah ni dok nyanyi2 sayup2 sambil tulis ape ntah kat atas kertas die.weird, and scary...
  • the fashion victim : minah ni terlalu berfesyen, die ni kecik je and pendek.tapi pakai kasut yang warna jrenggggg + baju besa tp corak pelik + suar jenis skinny...oh, and rambut die time lepas macam singa.haha
  • the sleep sheep : ni semua kuliah pon majority ada..keje beliau hari2 tido dalam kelas.sungguh enak.
  • the question-er : ni suka gila tanya soalan.soalan yang takde kaitan ke, repeated question @ lecture ke, smua dia nak tanya.pening kepala lecturer nak melayan.kadang2 kena marah gak, pasai lecturer dah explain dah before, tapi die tanya konon2 mcm lecturer tu tak explain.
  • the camera addicted : yang ni taktau la nak menunjuk camera baru ke ape ke.pada satu hari, lepas lecturer kuar, minah ni pegi depan cermin kat depan kuliah, kuarkan camera lalu mensnap gambar beliau secara narsisnya di hadapan cermin tersebut.haha.habes satu kuliah boo die.kesian beliau.maybe ade kelainan sket.kot.



ade banyak lagi.tapi lupa...nanti dah ingat,aku update lagi.petang ni ade futsal friendly match with budak2 from fakulti farmasi.babai

-adios-

Wednesday, 2 March 2011

the most...

SURABAYA IS THE MOST TAKBESTEST PLACE FOR ME!!!

AT LEAST FOR NOW...

-adios-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...