Nursing


Friday, 14 January 2011

besar kecik

Salam,

gua pantang betol la kalau ada orang sms ke email ke comment kat fb ke tulis guna tulisan kecik besar kecik besar..gua ni dah lah lembab sket membaca,korang main antar sms email segala pakai kecik besar kecik besar.sakit mata tau tak?

satu lagi kalau nak tulis tambah tambah w..yekeww?ape tewww?tak tawu pon?

satu ayat dari gua kepada korang.

"lu nak mati kena sepak?"

kalau kecik kecik pelat macam tu takpa la.yang hang sebesar gajah pi tulis macam tu ingat comel ka?tikus ngan cicak kat umah gua jauh lagi comel tau.

moral of the story : bersama memartabatkan bahasa melayu.

-adios-

Tuesday, 11 January 2011

tomato

Salam,

Gua baru habes sesi curhat dengan mak gua.cerita pasal macam2.termasuk la perihal tomato.actually gua bukan nak memburukkan sesiapa.tapi gua memang pantang la dok dengan orang yang tomato ni.lagi2 la kalau tomato tu hidup sekali dengan gua.gua mana tahan.memang hari2 rasa nak maki hamun.sebab tu la gua ada account twitter.dibawakan khas untuk memaki hamun.

Gua bukan apa dol.orang kata kebersihan sebahagian dari iman.sabar pon sebahagian dari iman jugak.so kalau boleh gua nak dapat dua2 la.bersih dapat sabar pon dapat.malangnya orang lain yang tak bersih, gua pon jadi tak sabar.macam mana gua nak dapat iman macam tu.sebab tu last2 gua terlantar begini.macam orang gila sudah.so, untuk membolehkan gua dapat bersih dan sabar, tolong la menjaga kebersihan bersama, supaya luorang pon dapat kesabaran bersama.kan fair and square macam tu.takde sapa pon nak saling mengotori dan saling memaki hamun.senang crite kan.nak jadi bersih pon bukannya susah sangat..easy mannn.tapi sedarlah sesungguhnya kebersihan itu tidak boleh didapati dari komik, tetapi kesedaran diri sendiri dari hati yang luhur.if you know what i mean.

sudahlah,banyak dah carutan aku.btw,tomato tu macam pengotor la.istilah sopan aku dapat dari crita Lagi-lagi Senario.itu pon kalau luorang tengok.best gak crite tu, atleast berbaloi la dari 2 Alam drrozmey.

p/s: gua ada terbaca tadi drrozmey nak bukak lamansosial dRbook.untuk ganti facebook.luorang taknak join ka?untung2 boleh dapat dvd 2Alam percuma bagi 100 peserta terawal.kahkahkah

-adios-

Monday, 10 January 2011

kecoh la lu

salam,

kejadahnya depa ni kecoh sangat?leklekcool la.baru clash je, macam dunia dah nak hancur.kumbang bukan sekuntum, bunga bukan seekor.apa yang susah sangat? paling teruk pon hangpa membujang smpi tua.tp okay what, duit leh simpan sorang2.kalau rasa sunyi, pi umah anak yatim ke bukak nursery ke ape ke.lepak saja...janji..kerennnn!

aku tired ah.penat hari ni bersih gym segala mak nenek.gym rumah penuh dengan tahi cicok.tapi tadi aku lupa amek gambar before and after.penting tu.takpa.pasni meh kita amek gambar before dan after.bak kata pepatah syaiq singh walia, terbaik dari ladang!

okay bai.nighto!

-adios-

terbaik dari ladang

Salam,


Tak jadi tido pasai mendapat kata-kata dusta dari syaiq.ape kejadahnya blog yang baru tak sampai sejam dibuat ni dibilang "TERBAIK DARI LADANG" ???


sungguh hiperbola.pi masuk skolah sana.

bai betol betol nak tido dah ni.


-adios-

First after the dis-po-sable (gaya adnan sempit)

Salam,

hoo yeaahh.testing!.

Saje je iyak2 buat blog baru.ganti blog lama.haha.okay bai nak tido.

-adios-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...